Volwassenen

Verandering creëer je zelf, op jouw eigen manier!

Iedereen weet wat ‘coaching’ inhoudt. Maar wat is nu de toegevoegde waarde om dat in het bijzijn van paarden te doen?

Een paard stemt af op jou frequentie, jouw binnenste gevoel, emotie, energie. Hoe is het ‘van binnen’ met jou?  Een paard leeft altijd in het hier en nu. Ook al hebben wij als mens het paard gedomesticeerd, ze zijn hun natuurlijke aard niet verloren. Energie is het woord. Leef & beleef jij vanuit je innerlijke kracht zal het paard bij je aan sluiten, want deze frequentie kan het paard oppakken.

Een paard is een vluchtdier, als er een tijger in de buurt is, is de kudde al onderweg naar een veilige plek. De leidende merrie, die zorgt voor de koers en het eten van de kudde, heeft allang de energie van de hengst (die de achteraan de kudde loopt en zorgt voor veiligheid) opgepakt dat er gevaar dreigt. Om te overleven moet een paard in het hier en nu zijn. Een paard oordeelt niet, heeft er geen belang bij om te weten wat er in ons hoofd omgaat en wat er op de ‘planning’ staat.

Afhankelijk van hoe jij je gedraagt zal het paard hierop reageren. Hij reageert op jouw energie, jouw bewuste en onbewuste gevoelens en gedachten.   

Kortom het gaat hierbij om jouw persoonlijke ontwikkeling, groei waarbij het paard ingezet wordt als hulpmiddel.

Wat doe ik niet?

Voor jou oplossingen bedenken. Jij hebt alle oplossingen in je. En soms is dit voor jezelf niet helemaal goed meer zichtbaar. Jij bent verantwoordelijk voor jezelf, je eigen gedrag, en de acties die erbij horen. Veranderen, is dit makkelijk, nee zeker niet. ‘Oefening baart kunst’ is een mooie uitspraak. En veranderen mag ook spannend en eng zijn. Door daadwerkelijk met jouw veranderingen aan de slag te gaan, te doen en toe te passen maak jij het jezelf eigen.  

Heb je een hulpvraag? Of misschien heb je je hulpvraag niet helemaal helder, dat is niet erg. Samen onderzoeken we waar jij aan wilt werken en hoe jij dat kunt aanpakken in jouw dagelijks leven.

Tarieven

Kosten volwassenen: € 120 voor 1 losse sessie á 1,5 uur. Tevens is het mogelijk om meerdere sessies te boeken. 

Locatie: Tsjerkegreft 17, 8771 SJ Nijland.

Mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Data/tijd: in overleg.

(Ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt niet op de paarden gezeten).