Individuele coaching

Verandering creëer je zelf, op jouw eigen unieke manier!

Herkenbaar? Uit balans, onzeker, grenzeloos, linksaf of rechtsaf of rechtdoor, leren ‘nee’ zeggen, onbereikbaar doel, het maakt niet uit. Iedereen heeft zijn eigen thema(‘s), jij bent welkom.     

Iedereen weet wat ‘coaching’ inhoudt. Maar wat is nu de toegevoegde waarde om dat in het bijzijn van paarden te doen? Jij kiest of je mét of zonder paard gecoacht wilt worden. 

Een paard stemt af op jouw frequentie, jouw binnenste gevoel, emotie, energie. Hoe is het ‘van binnen’ met jou?  Een paard leeft altijd in het hier en nu. Ook al hebben wij als mens het paard gedomesticeerd, ze zijn hun natuurlijke aard niet verloren. Energie is het woord. Leef & beleef jij vanuit je innerlijke kracht?

Een paard is een vluchtdier, als er een tijger in de buurt is, is de kudde al onderweg naar een veilige plek. De leidende merrie, die zorgt voor de koers en het eten van de kudde, heeft allang de energie van de drijvende hengst (die de achteraan de kudde loopt en zorgt voor veiligheid) opgepakt dat er gevaar dreigt. Om te overleven moet een paard in het hier en nu zijn. Een paard oordeelt niet, heeft er geen belang bij om te weten wat er in ons hoofd omgaat en wat er op de ‘planning’ staat.

Afhankelijk van hoe jij je gedraagt zal het paard hierop reageren. Hij reageert op jouw energie, jouw bewuste en onbewuste gevoelens en gedachten.   

Kortom het gaat hierbij om jou persoonlijke ontwikkeling, groei waarbij het paard ingezet wordt als hulpmiddel.

Wat doe ik niet?

Voor jou oplossingen bedenken.

Heb je een coachvraag? Ik ga samen met jou hiermee aan de slag. Als hulpmiddel hierbij zet ik mijn 2 paarden ‘Puk’ en ‘Poco’ in. 

Jij wilt kijken naar jezelf, jij bent uniek en hebt alle oplossingen in je. Je eigen identiteit voelen, ruiken, zien en horen en proeven. Ik coach jou met behulp van de inzet van mijn paarden Puk en Poco.

Jij bent verantwoordelijk voor jezelf, je eigen gedrag, en de acties die erbij horen. Veranderen, is dit makkelijk, nee zeker niet. ‘Oefening baart kunst’ is een mooie uitspraak. Door daadwerkelijk te doen en het geleerde toe te passen kun jij een nieuwe weg maken. 

 

Een kennismakingsgesprek is gratis. Als je eerst wilt kennismaken met mij en de paarden is dat uiteraard mogelijk. 

Kosten: € 120 voor 1 sessie á 1,5 uur. 

Naast volwassen zijn ook kinderen welkom. In een kennismakingsgesprek met u als ouders en uw kind gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Dit gesprek is gratis. 

Locatie: Legedyk 10, 8629 RM Scharnegoutum

Mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Data/tijd: in overleg.

(Ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt niet op de paarden gezeten).