Jongvolwassenen - 17 tot 21 jaar

Ben jij tussen de 17 en 21, dan beschouw ik jou als jongvolwassene. Je bent geen kind of puber meer en je wilt wat bereiken in je leven, maar hoe? En welke stappen neem je dan precies? Dat vinden veel jongvolwassenen lastig.

Jij wilt wat van het leven gaan maken: een leuke baan of toch doorstuderen. Ook in een relatie kan het serieuzer worden, vanuit jou, of juist vanuit je vriend of vriendin. Vaak is dit een periode om op jezelf te gaan wonen, iets te huren of iets te kopen.
Tegelijk ervaar je belemmeringen. Ik kan je helpen om inzichten te krijgen, waarmee je zelf weer verder kunt en een stevige basis legt voor je volwassen leven.

Coaching met paarden

Het paard als medecoach is zo waardevol. Paarden leven in het hier en nu, ze hebben geen planning, want als er gevaar dreigt moeten ze direct kunnen vluchten. Zijn ze te laat met reageren op gevaar worden ze opgegeten door roofdieren. Doordat paarden aanwezig zijn in het hier en nu en expert zijn in het lezen van onze lichaamstaal kunnen ze ons inzicht geven. Zij laten ons zien wat er op onbewust niveau afspeelt bij ons (en dat is maar liefst 95%). Het paard reageert op jouw energie, jouw bewuste en onbewuste gevoelens en gedachten. Dit is de kracht van het inzetten van de paarden.

Werkwijze –  aan de slag

Jij gaat aan de slag met jouw hulpvraag. En misschien heb je je hulpvraag niet helemaal helder, dat geeft niks. Samen onderzoeken we waar jij aan wilt werken en hoe jij dat kunt aanpakken in jouw dagelijks leven.

Jij bent verantwoordelijk voor jezelf, je eigen gedrag, en de acties die erbij horen. Veranderen, is dit makkelijk, nee zeker niet. ‘Oefening baart kunst’ is een mooie uitspraak. En veranderen mag ook spannend en eng zijn. Door daadwerkelijk met jouw veranderingen aan de slag te gaan, te doen en toe te passen maak jij het jezelf eigen.  

Tarieven

Een kennismaking is gratis. Je mag altijd eerst komen kennismaken met de paarden en met mij. Vervolgens starten we dan met in totaal 6 sessies, hierbij inbegrepen zit een uitgebreide intake tijdens de eerste sessie.

Kosten: 6 sessies a € 100 per sessie á 1,5 uur.

Locatie: Tsjerkegreft 17, 8771 SJ Nijland.

Mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur. Data en tijd in overleg.

(Ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt niet op de paarden gezeten).